PHP tutorijali za početnike

Imate web stranicu? Napravite temu i opišite svoj web sajt.
3 post(ov)a • Stranica: 1/1.

PHP tutorijali za početnike

PostPostao/la svlada5 » 22 lis 2015, 21:41

Moj mali doprinos PHP sceni u regionu. Posto su mnogi pocetnici i ovde u grupi trazili nesto gde bi naucili osnove,
potrudio sam se da napravim web sajt sa tutorijalima o veb programiranju namenjenim početnicima pre svega. Tutorijale o web programiranju možete naći na adresi . Pored tutorijala na sajtu nalazi se i jos nekoliko zanimljivih stvari. Možete raditi testove, čitati lekcije, glasati za tutorijale... Takođe možete uplodovati svoji web tutorijal, i time se predstaviti na sajtu. Objavljivanjem tutorijala stičete pravo da se Vaša biografija objavi, na stranici , gde možete predstaviti svoje veštine i reći nešto o sebi. Poredak na ovoj rang listi zavisi od ocene Vašeg tutorijala. Ovo je u potpunosti besplatna i otvorena web zajednica, i možete učestvovati u njenom razvoju. Cenio bi veoma ukoliko bi poslali napisali nekoliko reči o wordpresu, drupalu, bazama podataka, css -u, java skrptu... ili dali neki predolg o funkcionisanju sajta, podelili link sajta, poslali neku grafiku i slično. Cilj ovog sajta je pre svega da naučimo nešto više i da se upoznamo. Za sve predloge možete pisati na office@webprogramiranje.net

Re: PHP tutorijali za početnike

PostPostao/la invex » 22 lis 2015, 22:32

Kralju svaka ti cast, ovo sam trazio :D zasluzujes PR5 momentalno hahahha :D hvala !!! da li mogu stupit u kontakt nekako s tobom ako mi se mozes javit na invexb@gmail.com mail ili ako imas fb sta vec koristis ?

Re: PHP tutorijali za početnike

PostPostao/la Hrky » 29 srp 2016, 19:28

Jebote, mislim da sam upravo otkrilo svoju budući najdraži website :) Već dulje vrijeme tražim nešto kvalitetno domaće za učiti PHP :ymapplause:


3 post(ov)a • Stranica: 1/1.

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.